Az elmúlt év legjobb marketing témájú bejegyzése – TOP 5 marketing videó

Az elmúlt év legjobb marketing témájú bejegyzése – TOP 5 marketing videó

Az elmúlt év legjobb marketing témájú bejegyzése – TOP 5  marketing videó

Szeretnél néhány igazán jó marketing témájú anyagot, melyekből tényleg lehet tanulni? Összegyűjtöttem Neked 5 videót az elmúlt 1 év távlatában, melyek nekem személy szerint sokat segítettek, és biztos vagyok benne, hogy Neked is tetszeni fognak.

TOP 1: Marketing Commando (Wolf Gábor): Hogyan marketingezz ingyen?

A magyar kisvállalati marketing általam egyik leginkább tisztelt szakértője Wolf Gábor, így nem véletlen, hogy nálam az ő egyik videója került az első helyre.

Gábor esetében a legnagyobb kihívás az volt, hogy melyik anyagát válasszam. Nem titkolom (és ezért elnézést a többiektől), hogy ő a legnagyobb kedvencem. Minden cikke, videója, hanganyaga vagy éppen hírlevele ad valami újat, mindig van valami sztori a mondanivalójában. Amellett hogy sokat lehet tanulni tőle, mindig élvezet hallgatni.

A választott videóban számos gerillamarketing azaz ingyenes marketing eszközt, trükköt hallhatsz Gábortól. Ahogy a legtöbb anyaga, ez is ZSENIÁLIS.

Ajánlott könyve: Kisvállalati Marketing Biblia

TOP 2: Gazdagmami (Vida Ágnes): Indulo blogok, honlapok felfuttatása

Wolf Gábor mellett a másik nagy kedvencem a GazdagMami azaz Vida Ágnes. Ági célközönsége elsősorban a vállalkozó illetve vállalkozni vágyó kismamák, de természetesen nem csak a vállalkozó anyukák, hanem bárki más, mi vállalkozó férfiak is nagyot sokat tanulhatunk tőle.

Ági rendkívül termékeny, szinte naponta jelennek meg új bejegyzései, videói, ezért az ő esetében is az volt a legnehezebb kérdés, hogy melyik anyagát válasszam. Végül azt az induló blogok illetve honlapok felfuttatásáról szóló videóját választottam, amit egyébként a saját statisztikái szerint is legtöbben láttak.

Ajánlott könyve: Üzletanyu születik

TOP 3: Online Katapult (András & Zsolt): Vállalkozásod van vagy terméked?

Két fiatal és nagyon kreatív srác áll az Online Katapult mögött, akikre tényleg érdemes odafigyelni. Profik, nagyon jó és aktuális anyagokat készítenek fiatalos mégis professzionális stílusban.

A választott videó is egy nagyon fontos témát boncolgat: mi a különbség az egytermékes bizniszek és a valódi vállalkozások között?

Ajánlott könyvük: Online kampányok csúcsra járatva

TOP 4: Gál Kristóf: 30 napos vállalkozásfejlesztő videósorozat

Gál Kristóf a Klikkmarketing.hu online marketing tanácsadó és kivitlelző cég alapítója és vezetője. Kristóf egyébként épp a napokban készített egy interjút az első helyen említett Wolf Gáborral. Az interjú –  ami ezen a linken megtekinthető – érdekessége, hogy marketingrők szinte szó sem esik a két marketingszakértő között, hanem Gábort mint VÁLLALKOZÓT kérdezi különféle témákról, úgy mint vállalkozási gondolkodás, vállalkozási problémák…Érdemes meghallgatni!

Kristófnak most nem egy videóját, hanem a nemrég elkészült 30 napos videó sorozatát ajánlanám. Sokat elárul Kristófról és a videók minsőségéről, hogy a már említett interjúban elmeséli, hogy a perfekcionizmusa miatt évekig halasztotta videós megjelenést, majd most egy átforgatott nap után is képes volt úgy dönteni, hogy újra kell venni az egészet. Megérte, jó lett!

TOP 5: Szabó Péter: Áttörés Egypercesek

Nincs sikeres vállalkozás illetve vállalkozó hit, önbizalom és motiváció nélkül. Ha pedig pozitív gondolkodás és motiváció, akkor Szabó Péter.

Szabó Péter tavaly Áttörés elnevezésű motivációs előadásával 10.000 pozitív emberrel töltötte meg  a Papp László Budapest Sportarénát. Kristófhoz hasonlóan Pétertől sem egy videót, hanem az Áttörés showból készült egyperces videókat ajánlom, amiket Péter FB oldalán megtalálsz. Az említett oldalt egyébként több mint 218.000 emeber követi, ami valljuk be Magyarországi viszonylatban azért nem semmi. És persze a teltházas motivációs show sem…

Nemrég egyébként Tibi atya „beleállt” Szabó Péterbe rendesen. Az ügy részleteit itt találjátok. Hogy kinek van igaza? Ennnek megítélését ezúttal rátok bízom….

Szeretnél hasonló érdekes cikkeket olvasni? Hírlevél feliratkozás: